Sagt av tidigare deltagare

En anledning till att vi har så lätt att säga att vår utbildning är ett fantastiskt sätt att stanna upp och ändra riktning i livet – är förstås att vi om och om igen fått det berättat för oss. Här nedan har vi samlat ett antal uttalande som vi har fått genom åren. Vi hoppas förstås att läsningen ska få dig att tryggt välja att vara med. För välkommen – det är du!💜

⭐️ »Åh, jag bara älskar den här kursen och gemenskapen med er.« ⭐️

⭐️ »Utbildningen är som en vacker vän.« ⭐️

⭐️ »Så tacksam att jag har hittat den här utbildningen, den behövdes i mitt liv.« ⭐️

⭐️ »Så mycket händer i mig och jag känner så starkt att jag är ”hemma” här.« ⭐️

⭐️ »Jag är så glad att jag hittade till denna kurs. Den har förändrat mig och lett mig in på saker som jag inte kunde föreställa mig för sju månader sedan. Jag längtar tills jag är diplomerad och kan hjälpa andra att hitta sitt mest glimrande liv.« ⭐️

»En fantastisk utbildning på så många sätt. Jag älskar verkligen upplägget och helheten i kunskapsbanken, eller ska jag kalla det verktygslådan. Det bubblar så mycket av kärlek i bilder, ord och meningar. Tack!«

⭐️ »Jag vaknar ofta tidigt och längtar efter att få öppna det nya steget.« ⭐️

⭐️ »Jag älskar den här kursen och ser fram emot nästa steg.« ⭐️

⭐️ »Jag är så glad att denna kurs kom i min väg och kallade på mig.« ⭐️

⭐️ »Jag ser så fram emot att dela och utveckla min andlighet tillsammans med er.« ⭐️

»Andlig Coach är en så härlig och varm utbildning. Den gör verkligen livet mer magiskt och ger en så fin känsla i kroppen. Jag är så tacksam att jag gav den till mig själv.«

»Jag upplever det som om jag gav en gåva till mig själv. Ett sätt att stanna upp och kliva in i en annan värld, som egentligen inte alls är en annan värld, utan en som möjligtvis bara blivit bortglömd. Men det är här vi ska vara. Det är här vi utvecklas. «

⭐️ »Jag vaknade tidigt med en härlig känsla ”Idag kommer AC:s nästa steg.« ⭐️

⭐️ »Nu har jag suttit och skrivit kring reflektionsfrågorna. Så fint att få tänka till.« ⭐️

⭐️ »Tusen tack för denna värdefulla utbildning. Som har gett mig så många fina insikter och även fått tag på lite som legat som hinder, men som nu är borta. Så tacksam!« ⭐️

»En fantastisk utbildning som jag verkligen vill rekommendera till alla. Jag har gjort en resa i mitt inre som hade varit betydligt svårare utan dessa sju månader. Jag tackar allra ödmjukast för all kärlek.«

»Texter som inspirerar, som får mig att vakna, tänka och våga. Hela konceptet är som en stor varm kärlekshandling. Jag är djupt tacksam.«

⭐️ »Wow, säger jag bara. Vilken underbar start! Jag känner mig så oerhört inspirerad och kan knappt vänta på nästa steg.« ⭐️

⭐️ »Jag älskar denna kurs och den djupdykning den ger.« ⭐️

⭐️ »Jag känner mig starkare än någonsin i att vara just JAG.« ⭐️

»Jag är nog lite förtrollad … helt överväldigad faktiskt … till hur den här kursen fångar upp. Hur allt liksom faller på plats. Hur intresserad jag blir av det jag visste mindre om … hur bra den är för mig.«

0
    0
    Din varukorg
    Din Varukorg är tomTillbaka till Shopen