Ditt Magiska Jag

Att vara magisk är att leva livet fullt ut. Det är att åter vända blicken inåt, till den svindlande känslan av oändliga möjligheter och äventyr. Det är att bredda synfältet och ersätta rädslan med nyfikenhet och häpnad. Att vara magisk är att våga stanna inom sig själv även när det känns skrämmande.

Dessa tretton kapitel visar hur du kan låta din vardag bli ett avstamp till det liv du vill ha. Hur du helar, släpper taget och öppnar upp för det nya som vill ta plats. Med generositet, omtanke och acceptans av det som varit och med en djup tacksamhet över att du, exakt som du är, kan skapa en verklighet som inte bara gagnar dig själv utan även resten av världen.

»Om vi så bara för en stund enas om att andlighet handlar om att vilja förstå det som inte är fysiskt manifesterat – att det handlar om sökandet efter en förklaring eller en idé som inte tidigare har formulerats, om mellanrummen mellan det vi vet och det vi inte vet – så kan vi med öppna ögon se lite mer än vad vi gör just nu.«

EN VISION OM ETT GLIMRANDE LIV

Den här boken visar på olika vägar till ett roligare och mer magiskt liv. Ett liv som sätter dig i kontakt med den fantastiska inre värld som är din. Som ger den yttre världen helt andra perspektiv och som gör det svåra enklare och ger det vardagliga guldkant. Hjärtat öppnas och förståelsen för mänsklighetens enorma potential växer och blir tydligare. Livet blir sakta men oundvikligen det äventyr som det är menat att vara. Stegen i boken har egentligen inte någon bestämd ordning. Du känner efter och gör efter ditt eget huvud. Det är ditt liv, din resa och det är du som är magisk.

»Magin i livet ligger i att vara nyfiken och
att söka efter det som döljer sig bakom det vardagliga«

UR BOKEN

För att utforska det magiska behöver man inte ha en klar bild över hur eller varför vår värld och våra universum skapades. Tvärtom skulle jag vilja säga – eftersom en fast bild av skapelsens ursprung kan verka begränsande när det kommer till nyfikenhet.

Det spelar alltså ingen roll om du tror på Gud, Gudinnan eller Allah eller om du är ateist. Det enda som behövs är en nyfikenhet på vem du är och vad det är som försiggår inom dig och mellan dig och andra. I ditt sökande hittar du garanterat det som är sant för dig. En sanning som också kan variera över tid eftersom idévärlden har många aspekter. Det är också den stora njutningen

att veta att det jag upplever just nu är sant för mig – men vid ett annat tillfälle  kan jag hålla något annat för sanning. Det gör sökandet väldigt prestigelöst och meningslöst att värdera. Sina egna sanningar såväl som andras.

Ett magiskt perspektiv på livet gör att vi breddar våra gränser. Vi tar reda på om det kanske ändå finns en möjlighet för oss människor att leva på ett annat sätt. Vi undersöker våra begränsningar och bit för bit lär vi oss mer om vår egen förmåga att skapa, att uppleva kärlek och att leva utan rädsla. Ditt magiska jag har oändligt mycket mer makt än vad någon potentat har i den fysiska världen.

 

»Att vara tacksam innebär att flytta fokus från det man inte har – till det man har. Det största perspektivskifte som går att göra och något alla kan! Som så mycket annat kan detta skifte kräva en viss träning, men i sin fulländning är tacksamhet den mest magiska trollstav du kan ha.«

PROVLÄS ETT KAPITEL HÄR

CITAT UR BOKEN

»Att tillåta oss att känna det vi känner är djupt helande. Att samtidigt förstå att vi är i en helandeprocess är ännu mer helande. Med ett öga på känslan och ett på vägen ur den, kan vi hålla balansen även när det är som svårast.«

ÖVNINGSMATERIAL FRÅN BOKEN

 

Måncirkel

 

Här kan du ladda ner måncirkeln som beskriv i boken på sidan 144.

Vem uttalar intetionen / “På scenen”

Här kan du lyssna på instruktionerna / meditationen “Vem uttalar intentionen?” från sidan 112 i boken.

VEM UTTALAR INTENTIONEN?

med Lee Seger med musik av Elsa Esmeralda Hedberg

 Rotchakrameditation

Här kan du lyssna på rotchakrameditationen från sidan 72 i boken.

ROTCHAKRAMEDITATION

med Lee Seger med musik av Elsa Esmeralda Hedberg

»Believer in change and passionate about our ability to create a better world. Day by day.«

Lee Seger är en uppskattad författare, föreläsare och terapeutisk healer som med sina utbildningar, texter och meditationer inspirerar och lyfter sina läsare och lyssnare. Ditt Magiska Jag – 13 steg till ett glimrande liv för dig, jorden och allt annat levande är Lees senaste bok. Lee har också skrivit och illustrerat Lee Seger Healingkort med tillhörande bok samt romanen Revan i horisonten. Lee är ständig krönikör i tidningen Free och skriver med jämna mellanrum även i artiklar i andra tidningar.  Mer om Lee (även pressbilder) hittar du här .

Titel: Ditt Magiska Jag – 13 steg till ett glimrande liv för dig jorden och allt annat levande.

Författare: Lee Seger

Formgivning, omslag och inlaga: Misan Friberg, Artindustry

ISBN: 978-91-983431-2-0

Förlag: Lee Seger Books and Art AB

Distributör: Stjärndistribution

VILL DU BLI ÅTERFÖRSÄLJARE?

För att bli återförsäljare är allt du behöver en F-skattsedel. Gå till Stjärndistributions hemsida. Längst uppe till höger klickar du på ÅTERFÖRSÄLJARE. Fyll i uppgifterna och beställ sedan den mängd du önskar. Berätta gärna för mig att du är återförsäljare.

RECENSIONER

“En magisk bok! Beskrivningen av boken stämmer på pricken! Det är en underbar bok att sträckläsa eller att använda som uppslagsbok. Hos mig ligger den framme hela tiden och jag njuter av både omslag och innehåll. Ett stort plus är att man aldrig lämnas med känslan att “det här klarar jag inte av” eller “hur ska jag hinna göra detta också för att vara magisk?”. Boken är full av kärlek och acceptans och landar mjuk inom en precis där man är. Livet är så oändligt mer än det vi ser och upplever i den stressiga vardagen och den här boken visar dig vägen dit. Älskar den! Jag vill också rekommendera Lee Seger Healingkort som är fantastiska när du vill leva ett magiskt liv!”

 

En bok alla borde läsa! En helt underbar bok, fylld av andlig och personlig utveckling, som guidar dig igenom olika känslor i livet. Den hjälper dig att bli den person du är menad att vara. Fylld av tips, tankar och många övningar hjälper den dig igenom olika situationer i livet. Den hjälper dig att välja glädje och kärlek så ofta det går.
Jag sträckläste den först en gång. Nu har jag gått igenom den och strukit under, satt tabbar, markerat olika stycken i boken och gjort de flesta övningarna. Många tips och tankar för att leva livet fullt ut och vara magisk och se det fina i livet. Det är en bok jag funderar på att köpa ett stort gäng av och ge bort till vänner. Alla borde verkligen läsa den. Jag kommer läsa den igen när jag nu snart läst klart den en andra gång. Underbar bok. Läs den!

 

En bok alla borde läsa! Den här boken är fantastisk!! En av de absolut bästa böckerna om andlighet och självutveckling jag läst! Och den har något för alla, oavsett ålder, oavsett om du rör dig vant inom begreppet andlighet, om du är alldeles ny på området eller kanske nyfiket skeptisk. Den är fullproppad med djuplodande kunskap och praktiska övningar, och förklarar också varför var och ens utveckling på individuell nivå är viktig i ett större sammanhang, för hela vår jords utveckling och fortlevnad.
Varje mening, varje sida, varje kapitel innehåller så många guldkorn av kunskap och visdom. Sådant som är viktigt för alla. Läs den!

 

En magisk bok! Jag har läst boken och den är magisk. Min tanke var att jag skulle läsa ett kapitel i taget och göra övningarna vart efter dom kom och reflektera över dem, men det gick inte att släppa boken utan jag sträck läste den och den är så fantastisk. Så mycket lärdomar om mig själv och så som går rakt in i mitt hjärta. Jag har läst SÅ många böcker om att “hitta” sig själv men ingen bok har berört mig så in i djupet av mitt hjärta. När jag läste boken så kom det över mig hur långt jag kommit fast jag inte trott det, nu har jag verkligen så många insikter och verktyg för att bli mitt magiska jag. En bok jag nu i lugn och ro kommer läsa om och göra övningarna i lugn och ro

 

Boken är lika vacker inuti som omslaget utanpå! Jag rekommenderar denna bok varmt. Ditt magiska jag är en fantastisk handbok om hur du kan leva ditt liv än mer magiskt! På ett inspirerande och naturligt sätt vägleder Lee oss genom de 13 olika stegen till en ny vardag där du skapar det liv du vill ha. En bok att ha nära dig & framme varje dag

Vacker bok till oss alla! Denna bok är magisk från början. Den tar dig på en färd där du lär känna dig själv på ett djupare plan. Lätt att förstå och att ta till sig i både text och övningar.  Boken är till för alla som vill leva livet fullt ut. Den är helt enkelt Magisk!

Underbar bok! Det här är en bok som man blir glad av! Den är skön att titta på och hålla i! Tonen i språket är mjukt och här finns en slags tillåtande klang som jag tycker mycket om. Dessutom är den en modern bok, för moderna människor, med ett vuxet tilltal samtidigt som boken är mycket lättläst. Intelligent skrivet, inte minst om vad som händer när vi, män som kvinnor, inte har kontakt med vår feminina kraft, när maskulint och feminint inte är i balans. I stort som i smått.
De olika övningarna är väldigt användbara, konkreta och att göra! Att det är roligt och angeläget för oss alla, att komma vidare med vår utveckling lyckas denna bok inspirera till, inte bara för vår egen del utan också ur ett globalt perspektiv! Hela boken är en hyllning till det fina och stora i att våga helas och alltmer våga vara precis så magiska som vi är! Läs boken! PS! Rekommenderar också Lee Segers Healingkort med bok. Fantastiska kort, fantastisk text!

Älskar din bok! Jag läser lite och känner och upplever. Den är som den godaste karamellen, man vill äta den fort men ändå ha den kvar. Boken bär på din magiska energi precis som dina healingkort. Är så tacksam och glad!

Magisk och fantastisk! Alltså ååååh vilken bok! Magisk och fantastisk på alla sätt. Steg för steg blir vi guidade att bli vårt magiska jag. Bli den vi är menade att vara. Våga blomstra, ta ansvar för oss själva och våra känslor. Våga var magiska och leva livet fullt ut på alla sätt.Ja, det finns mycket mer att säga, men jag säger bara WOW och är totalt kär i den och ska nu börja läsa boken IGEN samt steg för steg gå igenom alla övningarna. Tack Lee Seger för att du har skrivit denna fantastiska bok, som är så fylld av kärlek på alla sätt som behövs i vår värld.

En arbetsbok! Jag har nu läst halva boken och fått så många bra tips. Detta kommer att bli en arbetsbok, där jag går tillbaka och läser. Jag är också väldigt glad över övningarna och meditationerna i boken.

0
    0
    Din varukorg
    Din Varukorg är tomTillbaka till Shopen