Två utbildningar i en

NÄSTA UTBILDNINGSSTART 22 SEPTEMBER. Den här webbaserade och diplomerande utbildningen kan du gå för din egen skull, för att du vill skapa ett mer magiskt liv för dig själv. Du kan också gå den för att du vill lära dig att coacha andra som vill utvecklas andligt. Eller som vi föredrar att säga – mänskligt.💜

DU FÅR

Innehållet i vår populära webbutbildning har nu blivit ännu mer omfamnande, utbildande och helande.

⭐️ 7 månaders utbildning, som tar dig från en plats till en annan.

⭐️ 13 moduler med totalt 280 lektioner. UTÖKAT MATERIAL

⭐️ Ny modul, varannan till var tredje vecka.

⭐️ Vägledande och helande meditationer.

⭐️ Ett kärleksfullt “Survival-Kit” för varje modul, där viktiga frågor får helande svar. NYHET

⭐️ Reflektionsfrågor och övningar, genom hela utbildningen.

⭐️ Separata coachavsnitt i slutet av varje modul. UTÖKAT MATERIAL

⭐️ Privat Facebooksgrupp, med stöd och pepp varje vardag.

⭐️ Support via mail vid behov. NYHET

⭐️ Diplom med ett klientkit, som du direkt kan börja arbeta utifrån.

⭐️ Marknadsföringsmaterial till ett värde av 9000 kronor. NYHET

⭐️ Rabatt på våra andra kurser.

⭐️ Gemenskap och systerskap.

PRIS: 6500 kronor inklusive moms. Betala med kort, via faktura med 14 dagars kredit eller delbetalning på 3, 6 eller 12 månader – efter godkänd kreditupplysning.

VARMT VÄLKOMMEN MED!

All utveckling börjar som bekant hos oss själva, och när vi är trygga med vår kunskap och våra insikter är det lätt och roligt att dela med sig till andra. Som vän och medmänniska eller som Andlig Coach. 

Du kan dessutom börja gå utbildningen för din egen skull och om du under resans gång ändrar dig så kan du välja att göra de kompletterande uppgifterna, som efter ett prov ger dig ditt diplom. Du har dessutom tillgång till allt innehåll minst tre år efter att du avslutat utbildningen. 

Är det så att du redan vet att du vill bli Andlig Coach är detta utbildningen för dig, den ger den grund du behöver för att sedan kunna ta emot klienter. Känner du å andra sidan att du främst vill utvecklas för din egen skull så har du sju mjuka och kärleksfulla månader framför dig.

Om du redan är väl bekant med ditt andliga liv men skulle vilja ha något att “hålla i handen” under den spännande tid vi lever i, passar utbildningen även dig. Oavsett var du är kan du alltid komma djupare och du kommer att gå in i en energi och ut i en annan. På sju månader händer mycket när man har fokus på dessa tretton steg.

Nästa kursstart är den 22 september 2023 och du anmäler dig genom att köpa hela utbildningen direkt.

»Texter som inspirerar, som får mig att vakna, tänka och våga. Hela konceptet är som en stor varm kärlekshandling. Jag är djupt tacksam.«

13 STEG TILL ETT GLIMRANDE LIV

Är du nyfiken på om det finns ett annat sätt att leva? Känner du av skiftet som påverkar oss alla? Längtar du efter ett systerskap och en gemenskap? Då är Andlig Coach perfekt för dig. 

Under den resa som du gör under utbildningen, kommer dessa tretton steg att varsamt föra dig djupare in i din egen självkärlek, din styrka och din glädje över livet. Du kommer att få massor av verktyg som hjälper dig att skapa det liv du vill ha, och du kommer också att förstå hur himla viktig du är.

Vi har alla olika vägar att gå men gemensamt för oss alla är att vi är här för att göra framtiden mer glimrande, för såväl kommande generationer som för vår älskade Moder Jord. Att vara kärlekens ambassadör är hur vi gör det, och är det något du utvecklar under dessa sju månader – så är det just det, att kunna stå stadigt i ditt hjärta.

 

PASSAR ANDLIG COACH MIG?

 Gör vår checklista för att se om vår utbildning passar dig!

🔲   Jag är andligt intresserad.

🔲   Jag har mycket kärlek inom mig som jag vill dela.

🔲   Jag längtar efter en inre trygghet

🔲   Jag vill känna hopp inför framtiden.

🔲   Jag vill känna tillit till att livet vill mig väl.

🔲   Jag vill på djupet förstå att jag är värd det bästa.

🔲   Jag vill lära mig mer om mig själv.

🔲   Jag vill utvecklas och helas på ett mjukt och kärleksfullt sätt. 

🔲   Jag vill förstå vad som händer inom mig när jag inte mår bra.

🔲   Jag vill känna mig självklar, och tydligt se min plats i världen.

🔲   Jag längtar efter andlig gemenskap och systerskap.

🔲   Jag har mycket kunskap som jag vill bli bättre på att formulera och           förklara för andra.

🔲   Jag vill bidra till en bättre värld och framtid.

🔲   Jag vill arbeta med att coacha andra inom andlighet.

Om du har kryssat i fem rutor eller fler är vi ganska säkra på att du kommer att älska vår utbildning och få sju ljuvliga månader tillsammans med oss.

DU VET VÄL OM ATT DU ÄR VIKTIG?

Även om de här sju magiska månaderna kommer att skapa en ny verklighet inom dig, så vill vi från början säga att vi vet hur bra och fantastisk du är redan nu. Att du självklart redan nu har så mycket klokhet inom dig, att du på så många plan kan detta. Andlig Coach hjälper helt enkelt till att förankra det du redan intuitivt vet, och påminner dig ständigt om att du behövs exakt som den du är. Utveckling för oss handlar om att bli mer av de vi är. I allt som är unikt och härligt.

»Jag är nog lite förtrollad…helt överväldligad faktiskt…till hur den här kursen fångar upp. Hur allt liksom faller på plats. Hur intresserad jag blir av det jag visste mindre om…hur bra den är för mig.«

Läs fler kommentarer från tidigare deltagare +

»Åh, jag bara älskar den här kursen och gemenskapen med er.«

»Utbildningen är som en vacker vän.«

»Så tacksam att jag har hittat den här utbildningen, den behövdes i mitt liv.«

»En helt fantatsisk kurs! Jag njuter av varje stund och tillfälle som jag fördjupar mig, lär om och lär nytt. Magiskt!«

»Så mycket händer i mig och jag känner så starkt att jag är ”hemma” här.«

»Jag är så glad att jag hittade till denna kurs. Den har förändrat mig och lett mig in på saker som jag inte kunde föreställa mig för sju månader sedan. Jag längtar tills jag är diplomerad och kan hjälpa andra att hitta sitt mest glimrande liv.«

»Jag vaknar ofta tidigt och längtar efter att få öppna det nya steget.«

»Denna kurs går rakt in i hjärtat och får en verkligen att tänka till och växa som människa.«

»Jag älskar den här kursen och ser fram emot nästa steg.«

»En fantastisk utbildning på så många sätt. Jag älskar verkligen upplägget och helheten i kunskapsbanken, eller ska jag kalla det verktygslådan. Ja, det bubblar så mycket kärlek i bilder, ord och övningar. Jag upplever det som om jag gav en gåva till mig själv. Ett sätt att stanna upp och kliva in i en annan värld som egentligen inte alls är en annan värld, utan möjligtvis bara det som blivit lite bortglömt. Men det är här vi ska vara. Det är här vi hittar vår kraft. Det är här vi utvecklas. Ja, det är min upplevelse och orden kan bli fler, men jag nöjer mig här och säger bara från mitt hjärta till ditt – gå den!«

»Jag är så glad att denna kurs kom i min väg och kallade på mig.«

»Jag ser så fram emot att dela och utveckla min andlighet tillsammans med er.«

»Jag vaknade tidigt med en härlig känsla ”Idag kommer AC:s nästa steg.«

»Nu har jag suttit och skrivit kring reflektionsfrågorna. Så fint att få tänka till.«

»Tusen tack för denna värdefulla utbildning. Som har gett mig så många fina insikter och även fått tag på lite som legat som hinder, men som nu är borta. Så tacksam!«

»Wow, säger jag bara. Vilken underbar start! Jag känner mig så oerhört inspirerad och kan knappt vänta på nästa steg.«

»Jag älskar denna kurs och den djupdykning den ger.«

»Jag känner mig starkare än någonsin i att vara just JAG.«

SÅ HÄR FUNGERAR UTBILDNINGEN

Utbildningen till att bli Andlig Coach är cirka sju månader lång, och under den här tiden får du varannan till var tredje vecka ett mail som leder dig till en vacker utbildningssida fylld med inspirerande texter, övningar, reflektionsfrågor och meditationer, samt en avdelning med fördjupning för dig som vill coacha andra. Sammanlagt så är det mer än 280 lektioner som du får ta del av.

Du gör stegen i din egen takt, och du kan alltid gå tillbaka om du känner att du inte hunnit med. De 13 steg som utbildningen bygger på ser du på bilden lite längre ner.

Även om du gör det mesta av arbetet själv och vi inte kommer att träffas fysiskt så har vi gjort vårt yttersta för att du ska känna att utbildningen lever. Medan vi skapade utbildningen så kände vi din närvaro, och vi hoppas att du kommer att känna vår. 

Oavsett om du läser för din egen skull eller om du vill arbeta som Andlig Coach så hjälper utbildningen dig att hitta en stadig plattform inom dig där du ser och upplever fler möjligheter i livet. Ditt magiska jag vägleder dig till en annan verklighet, och det är vad som sker vare sig du går djupare i det du redan känner till, eller om du är helt ny på att se livet på detta vis.

LITE OM INNEHÅLLET

⭐️ De fyra första stegen handlar om att tillåta sig att stanna upp, och att mjukt och fint mäta ut det området inom oss där allt det magiska ska få lov att utspela sig. Den plats där hjärtat visar oss vägen.

⭐️ Sedan går vi vidare till att undersöka alla de gåvor som finns i denna vår inre sfär. Vägledningen som vi får så väl via våra drömmar som i meditation och i den omgivande världen som ständigt speglar oss. Vi fördjupar vår relation till våra icke-fysiska vänner, och vi stärker vår förmåga att skapa så väl som att attrahera den energi vi vill ha i vårt liv.

⭐️ Efter det går vi ännu djupare genom att undersöka hur vi kan möta och hela det som kommer upp när vi faktiskt stannar upp. Vi tittar närmare på våra olika utvecklingsprocesser och hur de påverkar oss.

⭐️ I slutet av utbildningen gör vi ytterligare en djupdykning in i varför vi väljer att förändras, och vad den här stora förändringen egentligen innebär. För oss själva, såväl som för jorden.

⭐️ I det allra sista steget sammanfattar vi allt som har hänt under dessa sju månader. Det gör att du kan se hur långt du har kommit, oavsett var du påbörjade din resa. Det gör att du stolt kan klappa dig själv på axeln och på riktigt känna hur makalöst viktig du är. Vilka de tretton stegen är kan du se på bilden här nedan.

VARSÅGOD – EN MEDITATION

Här bjuder vi på en meditation som också finns i välkomstpaketet. De 13 dörrarna, som den heter, ger dig en härlig ingång till själva utbildningen. En tjuvtitt på alla de 13 stegen. Meditationen är 30 minuter lång. 

De tretton dörrarna

med Lee Seger med musik av Elsa Esmeralda Hedberg.

»Jag vaknar ofta tidigt och längtar efter att få öppna det nya steget«

VAD GÖR EN ANDLIG COACH?

En Andlig Coach presenterar ett nytt förhållningssätt för sina klienter. Du tar dem igenom tio samtal där de börjar med att fundera på om det finns mer, och vad som ligger i vägen för deras förmåga att tro utan att veta, till att skapa ett inre rum, förstå vad ett holistiskt helande betyder och hur liten del av helheten dagens sjukvård ser, till att lära sig om sin egen helandeprocess och sin potential att skapa ett liv som passar dem. Precis allt det som du själv i utbildningen har gått igenom. 

Du erbjuder också förståelse för processen ur ett mer långsiktigt perspektiv – var vi kommer ifrån och vart vi är på väg, och din klient kommer efter avslutad utbildning hos dig förstå hur viktig hen är även ur ett globalt perspektiv. 

Att vara Andlig Coach innebär att du visar vägen, snarare än att du hjälper klienten att helas. Det är i och för sig en sanning med modifikation för när vi hittar nya sätt att hantera vår vardag – så helas vi förstås. Med de 13 modulerna, omformulerade till tio samtal som hjälp lotsar du din klient in i en ny verklighet, där de i sin tur kan välja hur och var de vill gå djupare. Inget dåligt uppdrag, eller vad säger du!

DIPLOMERANDE UTBILDNING

Om du vill ha ett diplom som visar att du är Andlig Coach har du möjlighet att efter avslutad utbildning göra ett skriftlig prov. Provtillfällena är två gånger per år, i maj och i oktober. Du har en vecka på dig att göra provet, och du anmäler dig veckan innan till Sanne via mail. Mer detaljerad information kommer i slutet av utbildningen.

Om du behöver längre tid på dig än de sju månader som utbildning pågår har du totalt tre år på dig att genomföra hela utbildningen och att diplomera dig.

Har du dyslexi kontaktar du Sanne så får du möjlighet att göra ett muntligt prov, om du hellre skulle föredra det. 

Efter avklarad tentamen får du ett vackert diplom hemskickat. Du får också ett material som visar ett bra upplägg på tio coachtillfällen, som du kan använda till dina klienter för att hjälpa dem att öppna upp för sin spirituella resa, samt ett marknadsföringsmaterial som kan vara till hjälp i din verksamhet. Om du känner att du behöver hjälp i din start kan du boka handledning med Sanne.   

»När vi vågar utmana idén om oss själva ger vi oss ut på en resa, där inga kartor finns och där den enda kompassen är vårt hjärta och en djupare känsla av riktning.«

LEE SEGER & SANNE SOLEIL

Lee, som har skrivit boken Ditt Magiska Jag, som utbildningen bygger på, är också känd från sina kort Lee Seger Healingkort, sina artiklar och krönikor och förstås från hennes meditationer. Lee ger också en fördjupande längre utbildning till att bli Terapeutisk och energitransformerande healer.

– Detta är ju egentligen två utbildningar i ett. Dels stärker man här sitt eget hjärta, och dels kan man sedan skicka det vidare genom att hjälpa andra att bli trygga med att stå i sitt hjärtas kraft. Jag älskar det faktum  att det går att skicka vidare det man utvecklat inom sig. Inte nödvändigtvis som coach, eller terapeut – utan som medmänniska och som i de val man gör i sitt eget liv. Det kan verka som små steg, men det utvecklar och helar faktiskt världen i rapidfart. Andlig Coach utbildningen är något av det viktigaste, roligaste och mest kärleksfulla jag har gjort.
Lee, 2021

Sanne arbetar som Andlig Coach och Terapeutisk healer och har lång erfarenhet av det coachande och helande samtalet. Hon är också sjuksköterska i grunden. I utbildningen delar hon frikostigt med sig av sin kunskap. Sanne finns under hela utbildningen tillgänglig i den privata Facebook-grupp som alla deltagare har tillgång till.

– Det känns så fint att på detta sätt kunna få inspirera dig till att leva ett mer magiskt liv. För livet är magiskt, bara vi väljer att se det! Vare sig du väljer att göra denna resa för egen del eller för att bli Andlig Coach hoppas jag att mina kunskaper som coach ska kunna hjälpa dig på vägen. För mig är detta inte bara ett arbete utan också min livsstil. Lee och jag har plockat ihop det absolut bästa utifrån våra erfarenheter och vi ser så fram emot att få dela dem med dig!
Sanne, 2021 

Här kan du läsa svar på vanliga frågor+
♦️Behöver jag redan vara andlig eller trygg i min andlighet för att kunna gå den här utbildningen?
– Nej, det räcker med att du är nyfiken. Vi kan lova dig att du kommer att öppna upp för din egen förmåga, och att du i din egen takt kommer att upptäcka magin och bli tryggare under dessa sju månader.
♦️Jag lever ett hektiskt vardagsliv och har tappat bort mig själv, kan denna utbildning hjälpa mig?
 – Ja, i den här utbildningen får du hjälpmedel till att hitta tillbaka till din inre kärna och att bli mer tillfreds i ditt liv. Du gör den dessutom i din egen takt, så upplägget passar även dig som känner att du redan har för mycket i ditt liv men ändå är redo att ta ett litet kliv mot en mer harmonisk vardag.
♦️Jag arbetar redan med coachning och personlig utveckling. Är denna utbildning inte för mig?
– Jodå! Då vi alla utvecklas hela tiden fördjupar du det som redan är du, och dessa redskap och insikter som denna utbildning innehåller, ger dig ännu mer styrka och trygghet i din roll som coach/andlig ledare.
♦️Världen känns som en orolig plats och all negativ media gör att jag får ångest och tappar hoppet om framtiden. Vad skulle den här utbildningen kunna ge mig?
– Den här utbildningen ger dig en trygg inre plats att verka ifrån. Du lär dig att hitta ditt inre lugn, och genom det, att inte påverkas av negativa energier och draman. Istället får du verktyg till att leva ett mer positivt liv och att göra aktiva val som i slutändan påverkar mänskligheten och miljön i rätt riktning.
♦️Jag är nyfiken på detta men känner att jag är ensam i min omgivning om att fundera på dessa frågor. Hur kan en webbutbildning till Andlig Coach ge mig det sammanhang som jag saknar?
– Vi har redan från början varit noga med att man ska känna att man ingår i ett systerskap och i en gemenskap här, fastän vi inte ses IRL. Därför har vi skapat en Facebook grupp för varje kursstart där vi interagerar med varandra, peppar, delar och stöttar varandra. Jag, Sanne finns också alltid bara ett mail bort för svar på frågor och funderingar som kan dyka upp.
♦️Jag tycker att det är jobbigt att vara för mycket framför en dataskärm. Kan jag ändå tillgodogöra mig den här webbutbildningen?
– Ja självklart! När varje nytt steg kommer rekommenderar vi att du tittar över det på datorn för att få en överblick. Sen räcker det att läsa cirka ett inlägg om dagen. Därutöver gör du meditationer, reflekterar, skriver och gör övningar på en plats i ditt hem där och när det passar dig.
♦️Behöver jag ha läst boken eller använda Lee Seger Healingkort för att kunna gå den här utbildning?
– Nej, allt du behöver finns i utbildningsmaterialet. Så det är inget krav.
♦️Jag har svårt att betala allt på en gång. Finns det möjlighet till delbetalning?
– Absolut! Vi använder oss av Billmate där du kan dela upp din betalning på 3,6 eller 12 månader.

Anmälan

Nästa kursstart blir den 22 september 2023 och du kan redan nu anmäla dig om du vill. Du gör det mycket enkelt genom att köpa utbildningen i vår shop, som du hittar i menyn. Där kan du sen välja att via kort betala hela avgiften med en gång, använda faktura med 14 dagars kredit eller dela upp det på det sätt som passar dig. Du kan välja mellan 3, 6 eller 12 månader. Anmälan är bindande.

I bekräftelsemailet som du får direkt efter ditt köp, hittar du en länk och ett lösenord till vår VÄLKOMSTSIDA (kolla din skräppost om du inte får det). Efter det kommer nästa mail den morgon då kursen startar. 

Utbildningen kostar 6500 kronor inklusive moms. Diplomering och klientkit med upplägg och marknadsföringsmaterial till ett värde av 9000 kronor, ingår i priset. Materialet ligger kvar i tre år efter utbildningsstart. Vill du boka din plats, men vänta med att betala har vi en anmälningsavgift på 800 kronor, som du också hittar i vår webbshop. Sista dag att betala resterande summa är den 20 september.

Känner du att du vill ge dig ut på ett äventyr, som du i lugn och ro kan bestämma takten på (för du kan alltid gå tillbaka till de moduler du vill titta mer på) hade vi älskat att ha dig med! 

Känn dig väldigt varmt välkommen!!!

 

ARTIKEL FREE 4/2021

 

ARTIKEL LIVSENERGI 1/2022

0
    0
    Din varukorg
    Din Varukorg är tomTillbaka till Shopen